close

Blaser

Blaser

Blaser, hvis fulde navn er Blaser Jagdwaffen GmbH, er en tysk producent af jagtudstyr, som siden 1957 har specialiseret sig i haglbøsser og rifler til jagt. Da Horst Blaser dengang startede sin forretning, udviklede de udelukkende våben til jagt, men i takt med modernisering og brandets opblomstring kan du i dag finde tilbehør og tøj med det velkendte logo. 

Blaser jagtudstyr – kraftfuld tysk håndlavet kvalitet

Blaser er en international anerkendt producent af rifler og haglbøsser, og en af grundene til det er, at de smeder geværløbene med hammer for at sikre optimal præcision på enhver jagt. Omhyggeligheden og kvaliteten i deres arbejde kendetegner brandet, der er særligt kendt for deres R93-rifler, som der er solgt over 200.000 af på verdensplan. 

Kort før årtusindeskiftet slog de sig sammen med et andet stort mærke, SIGARMS, i håb om at indtage det amerikanske marked. Det gjorde de med stor succes – faktisk så stor succes, at de i 2008 etablerede hovedkontor i San Antonio, Texas, hvorfra deres administration dagligt varetager Blasers hovedopgaver. 

Løbende modernisering og produktudvikling

Som jægere søger vi altid mod nye produkter, der kan forbedre vores muligheder for gevinst på jagten. Så selvom Blasers kernefokus er på rifler, bøsser og geværer, har de sideløbende med deres våbensucces udviklet udstyr specifikt designet til brandets brugere, der kan gøre jagtoplevelsen mere komplet. 

I dag kan du i deres sortiment finde beklædning, udstyr og tilbehør, som har til formål at støtte dig i din jagt uanset sæson og terræn. Med udgangspunkt i tysk og nordeuropæisk vegetation kan du med Blasers udstyr til jagt forvente tilbehør tilpasset til danske skove og jagtområder. 

Køb Blaser online hos Sport & Hobby

Med Blaser får du tysk maskinkraft skabt til effektiv jagt. Vi er stolte forhandlere af Blaser, og med vores speciale i rifler og bøsser kan vi bistå med viden og information, hvis du overvejer gevær eller andet udstyr fra Blaser. 

Til en snak omkring gevær anbefaler vi, at du kigger forbi vores butik i Maribo, hvor vi har Lolland-Falsters og Sydsjællands største lager af rifler og haglbøsser. Du har også mulighed for at finde meget mere fra Blaser i vores online shop. 

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping