close

Browning

Browning

Bag Browning står brødreparret John Moses and Matthew Sandefur, der i 1897 bragte den første Browning-pistol til verden. Siden da har de ikke set sig tilbage, og familieforetagenet har i den grad præget jagtens historiske udvikling ved at være først på markedet med en lang række forskellige skydevåben. I dag leverer firmaet både våben af højeste kvalitet samt en række tilbehør i form af jagtbeklædning og jagtudstyr med det ikoniske navn printet ind.
Browning – en jagtarv med kaliber
Amerikanske Browning har i mange år været med til at definere branchen, og brandet har dannet avantgarde for nye ideer og produktioner, som måske aldrig havde set dagens lys uden den ekspertise og viden, der er gået fra generation til generation hos Browning.

Grundlaget for den erfaring stammer fra John Moses’ helt unge dage, hvor han fra sin fars værksted i en meget tidlig alder begyndte at eksperimentere og udvikle på deres fælles interesse: Våben til jagt. Ved faderens død overtog John forretningen, og han blev senere støttet af sin bror Matthew. Brødrene fra Utah havde etableret det, der senere skulle vise sig at blive en mastodont på et krævende marked.
Mere end bare våben til jagt
I alle Brownings designs, udstyr og tøj såvel som våben, er der tænkt over, hvordan du som jæger får den absolut bedste oplevelse. Det skal være agilt, lydløst og ikke mindst tilpasset det terræn, man bevæger sig i. Browning har gennem årene formet sit sortiment til adskillige forskellige kontinenters vegetationer, så du som nordisk jæger også kan nyde godt af det sublime udstyr på de danske marker.

Med Browning får du et stykke klassisk design, der lige så godt kunne hænge på væggen i jagtstuen, som det kan have sin effekt i skoven. Vi anbefaler dog naturligvis, at du venter med at hænge det op, indtil du engang stiller jagtstøvlerne på hylden ved siden af.
Køb Blaser online hos Sport & Hobby
Som officiel leverandør af Browning kan vi hos Sport & Hobby byde dig indenfor i deres store univers af våben og andet jagtudstyr.

Vi har, helt i linje med Brownings tilgang, et stærkt fokus på rifler og haglgevær. Du kan besøge os til en faglig snak i vores butik i Maribo, hvor du finder Lolland-Falsters og Sydsjællands største udvalg af netop rifler og halgbøsser.

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping