close

Returnering & Ombytning

Returnering og Ombytning hos Maribo Jagt & Natur

 

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag:

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

 

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til:

Maribo Jagt & Natur, Werner Larsens Vej 2B 4930 Maribo

 

Returnering til fysisk butik

Du kan indlevere din(e) vare(r) fysisk i butikken inden for vores åbningstider.

Find os her: Werner Larsens Vej 2B, 4930 Maribo

 

Returnering til webshop

Du kan også vælge at sende din pakke retur til vores webshop afdeling.

Sender du din pakke retur, skal du huske at udfylde OG medsende den vedlagte returseddel. Skulle uheldet være ude, og retursedlen er forsvundet, så download en ny her: returseddel. Det er vigtigt at du udfylder alle punkterne, og at de udfyldes korrekt.

Når du modtager pakken, vil der være vedlagt en returlabel, som du kan vælge at benytte i tilfælde af at du gerne vil sende pakken retur. Bemærk! Der fratrækkes kr. 45,- fra returbeløbet, hvis du vælger at benytte den medfølgende returlabel.

 

Returnering af gave

Har du fået varen i gave, er det nødvendigt at du får oplyst ordrebekræftelse/ordre nr. fra den du har modtaget gaven fra, da det skal noteres på retursedlen.

 

Ombytning

Vi ombytter ikke returvarer sendt til webshoppen. Ønsker du en anden vare, er den hurtigste måde at bestille denne på vores hjemmeside. Så ved du med det samme, om den pågældende vare er på lager og risikerer ikke, at den bliver udsolgt, mens din pakke er på vej retur til os. Vi bestræber os på at refundere dig beløbet indenfor 5 dage efter modtagelse af din returpakke.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores returformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@maribojagt.dk

  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Calculate Shipping