close

Deerhunter

Deerhunter

Deerhunter blev officielt lanceret i 1985, men Engel-familien bag brandet har faktisk siden 1927 skabt praktisk beklædning til jægere, fiskere og andre udendørsentusiaster med store krav til deres udstyr i vildmarken. Fordi selvom navnet antyder, at Deerhunter kun gør sig i udstyr til rådyrsjagt, egner deres udvalg af påklædning og grej sig til forskellige grene af aktiviteter. 

Deerhunter jagtudstyr – skabt til danske skove

Deerhunter tilbyder robust og fleksibel beklædning. Det skyldes blandt andet de neutrale, men alligevel naturtro farvesammensætninger, som deres tøj og udstyr består af. For Deerhunter er det nemlig vigtigt, at tøj og udstyr til jagt er praktisk og egnet til de omgivelser, man befinder sig i. Det kræver vandtætte, vindtætte og åndbare camouflageløsninger – og det er netop i denne disciplin, at brandet udmærker sig. 

Deerhunter har hovedsæde på dansk jord, og derfor kan du helt sikkert regne med, at deres udstyr er tilpasset det nordiske klima og de udfordringer, man kan støde på i de danske 

skove. Der udvikles og overvejes hele tiden i forhold til den specifikke jagttype, camouflage, vegetation og lysforhold for at sikre de optimale jagtbetingelser. 

Dansk hofleverandør siden 2009

Den høje produktkvalitet, som løbende bliver optimeret og tilpasset tidens tendenser, er ikke gået ubemærket hen. I 2009 blev de tildelt den famøse kongekrone som statussymbol på at være Kongelig Hofleverandør, som giver tilladelse til, at leverandøren må benytte logo og prædikat i deres indpakning – en hæder, som kun går til meget få og ofte traditionsrige virksomheder.

Udover royale forbindelser er Deerhunter også partner med Danmarks Jægerforbund, som i skrivende stund har godt og vel 90.000 aktive medlemskaber.

Køb Deerhunter online hos Sport & Hobby

Som en del af F. Engel-koncernen kan Deerhunter bryste sig af mange årtiers erfaring med tekstilarbejde, og hver dag arbejder 500 medarbejdere, hvoraf 150 er placeret i Danmark, på blandt andet at gøre jagtoplevelsen den tand bedre for jægere, fiskere og andre jagtentusiaster. 

Dyk ned i vores store udvalg af Deerhunter, hvad end du er jæger, fisker eller blot søger bastant, stilrent og komfortabelt tøj til udendørs brug. Bestil hjem online direkte fra din sofa, eller kom forbi vores butik i Maribo til en inspirerende og faglig snak, der kan guide dig til det bedste udstyr.

Om Maribo Jagt og Natur

Maribo Jagt og Natur er et familieforetagende, der med 60 års erfaring og gennem flere generationers ejerskab har klædt et utal af jægere på til jagt. Men det er ikke blot jagttøj, jagtvåben og jagtudstyr, vi iklæder dig – vi kan som passionerede jægere bidrage med viden og erfaring, du ikke finder andre steder i landet.

 

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping