close

Om os

Velkommen til Maribo Jagt & Natur

 

Maribo Jagt & Natur er i dag ejet af Lars U. Hansen og Christian B. Larsen. I 2003 overtog Lars butikken fra sin far, Keld Hansen, som åbnede butikken tilbage i 1959. Det gør os dermed til en af landets ældste jagtforretninger. I 2023 trådte Christian ind som medejer, hvilket markerede en ny æra for vores butik med nye større lokaler, skydebane og indtræden i Jaguargruppen.

 

Maribo Jagt & Natur drives til dagligt af seks dedikerede medarbejdere, som hver især bidrager til at servicere og levere en enestående oplevelse til vores besøgende gæster. Vores ansatte har alle dét til fælles at være passionerede jægere, som altid står klar til at vejlede dig og hjælpe med at finde lige netop det, du står og mangler. Vi har tradition for personlig betjening, et højt serviceniveau, fagkendskab, og vi er altid på en god snak om jagt, fiskeri eller outdoor – gerne over en kop kaffe.

 

Det er med udgangspunkt i denne passion, at vi dagligt driver vores butik i Maribo, hvor din personlige oplevelse kommer i første række. Vi sikrer dig et altid stort udvalg – uanset om du handler i vores fysiske butik, eller på vores webshop.

 

Kom endelig forbi vores butik og udforsk udvalget af jagt- og outdoorudstyr samt vores fiskeriafdeling. Vores imponerende våbenrum præsenterer Lolland/Falsters og Sydsjællands største udvalg af rifler og haglbøsser.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Maribo Jagt & Natur.

 

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping