close

Härkila

Härkila

Härkila er et stort svensk brand med flere århundreders jagthistorie bag sig. Helt præcist stammer navnet fra en familiegård, der oprindeligt solgte pels og kød fra netop jagt, og som senere hen opdrættede jagthunde med henblik på salg. Hos Härkila går passion, forretning og erfaring hånd i hånd, og den ekspertise kan du nyde godt af i dag med jagttøj og -udstyr i international klasse. 

Jagtudstyr fra Härkila – skandinavisk kvalitet

Selvom Härkila oprindeligt er svensk, har det verdenskendte brand hovedsæde i Greve på Sjælland, hvorfra de som en del af den store jagtkoncern Seeland nøje udvikler deres produkter. Går du primært på jagt i nordisk terræn, er jagtudstyr fra Härkila skræddersyet til dine behov. Der tages nemlig højde for de skiftende landskabsfarver i deres udstyr, som både egner sig til snedækkede marker og grønne skove. 

Designfleksibiliteten er nemlig en stor sidegevinst i Härkilas produkter. Hvis du prøver dig af på de internationale jagtmarker, kan du finde udstyr og jagttøj, som både passer til golde sibiriske sletter og tørre afrikanske savanner. Camouflage er yderst vigtigt i alle former for jagt, og Härkila tager dette aspekt til næste niveau.

Intelligente designløsninger

Med Härkila får du produkter, som holder længe, selvom de sættes på hård prøve i krævende terræn. Uanset vind og vejr kan du regne med, at jagttøj fra Härkila holder dig både tør og varm. Men jagttøj og jagtudstyr skal ikke kun gøre dig komfortabel – det skal optimere dine chancer på jagten.

Härkila søger altid at gøre deres udstyr så lydløst som muligt, og det kommer til udtryk i deres materialer, som vælges med omhu for netop, at dyrene ikke skal skræmmes væk, når du indtager position. Derudover designes både tøj og andet udstyr til, at du meget funktionelt altid har de nødvendige genstande ved hånden, så du ikke kommer til at lave unødigt store bevægelser. 

Køb Härkila online hos Sport & Hobby

Når du køber Härkila, køber du tøj og udstyr til jægere skabt af jægere. Og det er en ideologi, som vi hos Sport & Hobby kan stå inde for. Find Härkila i vores online shop, eller besøg vores lokale butik i Maribo, hvor vi både byder på en kop kaffe og en god snak. 

Udover et stort udvalg af Härkila har vi også Lolland-Falsters og Sydsjællands største samling af rifler og geværer, der kan gøre din jagt endnu bedre.

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping